chętnie bym Ci pomógł, ale dopiero w piątek lub nawet na następny tydzień (weekend)... moja oska stoi już "na stole" w domu (raczej piwnicy) na wsi, gdzie bywam weekendami. ale myślę, że znajdzie się uprzejmy(a), co szybciej Ci zapoda fotki/wymiary.
ale jaja

, widzisz matys1977, wcześniej tego nie widziałem (lub nie pamiętałem), ale jak się okazało to u mnie też w tym miejscu jest reperowane (spawane) - ogólnie nie najlepiej to wygląda (tak zasmarkane troche), dziury na śruby od uchwytu silnika mają spory luz (są "rozchechłane").
i tym oto sposobem dowiedziałem się, że jestem w podobnej sytuacji co Ty

)) jak rozbiorę całość to obczaje i zastanowię się co z tym począć, może warto by to było poprawić, przespawać od nowa, wykonać nowe otwory na śruby, żeby ciasno wchodziły. żeby nie być gołosłownym to podaję fotki mojego silnika, choć w tym wypadku nie wiem czy będą Ci pomocne w 100%.

p.s. na fotkach silnik leży na lewym boku (od strony sprzęgła), cylinder jest z prawej strony fotki.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
OSA M50 '62 (powooolny proces renowacji), Suzuki GSX400E '86 (do jazdy), Romet Ogar 205 '87 (nowy nabytek - full oryginał), Motorynka Pony 50-M-2 '84 (do zabawy - otatnie zabiegi kosmetyczne), Komar 2350 i MZ ETZ150 '90 (do wspomnień...)