halcik napisał(a):W temacie o osłonie łańcucha jest namiar na osobę, która to dorabia. Klapka pod licznikiem to allegro albo dział kupię
fabio napisał(a):Cześć, u mnie też nie wchodzi do końca. tak do połowy jest ok, później coraz gorzej. W 3/4 klinuje się tak że musiałem za pomocą dźwigni to wyciągnąć. Jak przymierzałem to nie było zbiornika i mogłem to podważyć. Kurcze... nie wiem czy zbyt pochopnie tego nie pociąłeś. Z drugiej strony zawsze możesz pospawać. Powodzenia.
okiec napisał(a):sie narobiło!
przed lakierowaniem próbowałem poskładać elementy do kupy i całe szczęście w nieszczęściu.
Osłona nóg(przód) pasował całkiem dobrze. Później nałożyłem kokon i stało się. Ciężko mi wchodził więc go z całej siły wcisnąłem i tak już został.
Po wielu próbach wyciągnięcia go, musiałem rozciąć blachę, która trzyma rurki.
Kokon mam z innej Osy. Wydaje mi się, że rurki wspawane z mniejszym rozstawem. Czy jest to możliwe?
Teraz mam problem, bo muszę taką blachę dorobić. Jakoś sobie pewnie poradzę, ale mam też pytanie. Czy ktoś w forumowiczów już miał taki problem. Czy ktoś dorabia ten element profesjonalnie?
Yaro napisał(a):Oryginał do regeneracji bo inwestycja w nowe niepewna.
Yaro napisał(a):Dzwoń 663 433 637. Wszystko Ci powiedzą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości