Czaja napisał(a):Witajcie!
mam do Was pytanie jak zdemontować wiatrak i magneto? Odkręciłem 3 śruby mocujące magneto i nie wiem co dalej. Trzeba zblokować wał? czy jakiejś innej magii użyć?:P
motorski napisał(a):Tak się zastanawiam i nie moge sobie skojarzyc które sa to te 3 sruby mocujące magneto o których napisałeś?
A magneto jesli nie było lata ściągane i jesli ma dobry stozek to mozesz miec problemy ze sciagnieciem,ja z jednym się kiedys pół dnia męczyłem a jak puściło to huknęło jak z działa
I najważniejsze zebys nie pomagał sobie jakimiś pomagierami takimi ja śrubokręty itp do podważania!
Czaja napisał(a):jak wejdę do piwnicy to zrobię fotki - to będziesz wiedzieć, o które chodzi;) (pierwszy raz w życiu zabieram się za silnik!!)
bitels napisał(a):motorski napisał(a):Tak się zastanawiam i nie moge sobie skojarzyc które sa to te 3 sruby mocujące magneto o których napisałeś?
A magneto jesli nie było lata ściągane i jesli ma dobry stozek to mozesz miec problemy ze sciagnieciem,ja z jednym się kiedys pół dnia męczyłem a jak puściło to huknęło jak z działa
I najważniejsze zebys nie pomagał sobie jakimiś pomagierami takimi ja śrubokręty itp do podważania!
Wystarczy zakręcić ściągacz ,napiąć śrubą centralną potem w nią uderzyć.
A te trzy śruby to zapewne z blaszanej osłony wiatraka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości