hoks napisał(a):No tak, więc wspólnie potwierdzamy, że mają być te ostre. Kwestia szczegółów mocowania to chyba mniej ważna, bo każde i tak są skręcane obejmą na kierownice, więc tu szczególnej filozofii nie wymyślimy, ale być może też były w tym miejscu na przełomie lat jakies drobne modyfikacje...
Swoją drogą (subiektywnie oceniając) to nie uważam, żeby jakoś specjalnie ładnie pasowały do motocykla o tak łagodnej, zwartej i zaokrąglonej budowie. No chyba, że ta ich "ostrość" miała właśnie wnosić do modelu nieco agresywności, hehe![]()
p.s. tak sobie myślę, że mając te od wski to chyba dość łatwo byłoby je zeszlifować na końcach i "zaostrzyć" coś na wzór oryginału, bo wydaje mi się, że sam korpus i rozmiar całej klamki to jest identyczny. Pomijam kwestię starannego wykonania tego zabiegu, ale aluminium to generalnie łatwo byłoby zeszlifować i wypolerować - ot takie "moje rozmyślanie o kombinacjach"![]()
![]()
Borewicz napisał(a):Jeśli już sie bawić to tylko na całym Wskowym komplecie mocowania + klamki.

Powrót do Karoseria i zawieszenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości