Moja OSA M-52 w terenie

Pochwalcie się Waszymi Osami

Re: Moja OSA M-52 w terenie

Postprzez marso » środa, 18 marca 2009, 21:19

Super Oska i pomysłowe fotki - faktycznie prawie jak na rajdzie tatrzańskim ...
Ha ha fotki całkiem świeżutkie Panie doktorze matematyku :D
Zrobione 300 kwadransów temu, 75 godzin temu 3 dni temu itd. itp.
Trzymaj się rajdując po lesie tylko Oski nie męcz zbytnio bo silenty tego nie wytrzymają :D
Pozdrowionka i ostrego żądełka w Twojej Osce ...
OsaM52 63,64r.
marso

Postprzez mucha » czwartek, 19 marca 2009, 08:15

No klimacik przedni poprostu! I oto właśnie chodzi aby zabytkami jeździć a nie tylko oglądać. Jak mi sie zresztkuje co nieco z osy, planuje wersje terenową jak z automobilisty :)
Junaki m 10 x 2, Osy m 52 x 3, wsk kos, wsk lelek, garbuski x 2, pzl x 4, dwuramówka, kosz do janka, velorex (nowy), 2 niewiadowy, ogar 200, wsk gnom x 3
mucha

Postprzez dyszkin » czwartek, 19 marca 2009, 08:25

Doktor napisał(a):A właściwie po szosie niby nie mogę jeździć, bo wyobraźcie sobie w ubiegłe lato w Okręgowej Stacji Kontroli mnie nie przepuścili z przeglądem technicznym!! :x
Oficjalny powód-słaby przedni hamulec!! Ale to opiszę w innym temacie, np. pseudo-problemy z Osą.. :D

W Katowicach jak podjechalem z Osa do diagnostyki, po badanie potrzebne do zarejestrowania to przylazla cala stacja ogladac owada i wydali zaswiadczenie od reki, bez zadnego przegladu :))
OSA M52 z 1965 r.
dyszkin

Postprzez Osiara » czwartek, 19 marca 2009, 08:51

Doktorze!!!
Świetna sesje zdjęciowa w terenie.
Ja swoją Oska też śmigam po terenie zawsze jak wyjeżdżam i wracam do domu ,ha,ha,ha
Musze podjechać ostro pod górę 112 m.n.p polną, glinianą drogą i zawsze czuje się jak na radzie tatrzańskim.
Pozdrawiam
Osiara

Postprzez marso » czwartek, 19 marca 2009, 21:25

Doktor napisał(a):P.S. Sesja czarno-biała mi nie podchodzi (łyso się czuję w tym starym topku z epoki,ale mój topek nie jest taki śliczny jak topek Osiary), więc może bardziej "aktualne" zdjęcia z terenu... :D
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/56e ... b0cee.html

W tej wersji widać mój kolorek-kość słoniowa (pewnie takich nie było, ale się starałem). ;)

Dzięki za piwko choć nie często je piję, ale razem wirtualnie nawet teraz możemy to pepsi opróżnić spoko!
To zdrówko wszystkich Osomaniaków ...

Słuchaj a jakbyś tak się ubrał tak wiesz bardziej "retro" to fotki naprawdę real Rajd Tatrzański 1960 ...
Pomyśl nad tym naprawdę ...
Pozdrowionka Panie Doktorze ;)
OsaM52 63,64r.
marso

Powrót do Wasze Osy