Yaro napisał(a):A za niepochromowaną dźwignię ssania - nagana
Yaro napisał(a):Ja będę coś oddawał do chromu. Niestety chromowanie znalu trochę kosztuje. Ostatnio za taka dźwignie skasowali mnie chyba na 100 zł.
hornetino napisał(a):Ostatni raz byłem na częstochowskim rozpoczęciu bodajże w 2011 roku i nie było takiego cyrku. Jak doczytałem jednak i tu doszło do podziału motocyklistów. Jedni zarzucili drugim komercję, drudzy pierwszym upolitycznienie zlotu. Skutkiem tego są dwa spotkania - Zlot i Zjazd Gwiaździsty w tym samym miejscu w odstępie tygodnia
arthek napisał(a):( wcześniej jeździłem do Warszawy na rozpoczęcie na BEMOWO, chyba od 1998 roku )
hornetino napisał(a):arthek napisał(a):( wcześniej jeździłem do Warszawy na rozpoczęcie na BEMOWO, chyba od 1998 roku )
Ooo!!! To pewnie się widzieliśmy. Pamiętasz srebrną Hondę Hornet 600![]()
ps. Jarek, też mam kilka rzeczy do chromowania, mogę się podłączyć do Twojej paczki![]()
![]()
![]()
arthek napisał(a):No jasne , że Cię pamiętam , taki srebrny Hornet z tłumikiem pod kanapą ?![]()
A Ty mnie kojarzysz ...taka czarna Yamaha XJ600N z takimi dwoma tłumikami chromowanymi ?
Yaro napisał(a):Trochę czasu macie. Myślę że w drugiej połowie maja będę coś wiózł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości