Z resztą jak mnie ktos pyta dlaczego jeżdżę na starej, powolnej, "babskiej" Osie , kiedy sa przeciez nowoczesne , szybkie i mega wygodne motocykle .....to tez nie potrafie tego racjonalnie wytłumaczyć
Yaro napisał(a):800 km w tym sezonie? Znaczy coraz bliżej do remontu silnika
hornetino napisał(a):Jednak rozpocząłem sezon kilka dni wcześniej niż zazwyczaj, wczoraj zrobiłem pierwsze 50 kmI oto skutek
![]()
Yaro napisał(a):800 km w tym sezonie? Znaczy coraz bliżej do remontu silnika
Maciekk napisał(a):i ja po prawie 10 latach obecności na tym forum w końcu na legalu wyjechałem moją Osą. Wrażenia niesamowite ale mam kilka tematów do ogarnięcia. Jestem już po korekcie naciągu łańcucha, wymianie gumy uszczelniajcej popychacz od sprzęgła (obecna jest ze STOLMOTu i polecam). Czeka mnie jeszcze walka z kranikiem a w zasadzie muszę go wymontować i jakoś dopolerować aby po zakręceniu faktycznie nie przepuszczał paliwa. Silnik aktualnie się dociera, mam trochę kłopot z biegami bo albo jeszcze nie potrafię tym jeździć albo czegoś nie dopatrzyłem przy składaniu bo czasem wypada mi trzeci bieg.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości