Powoli remont zbliża sie do końca. Oske kupiłem ponad 20 lat temu od 1 właścicielki, stała sobie pod drzewem ( Osa). 20 lat temu ją rozkręciłem i tak sobie przeleżała w garażu w kartonach. Jak to bywa z przechowywaniem w kartonach trochę rzeczy w między czasie zagineło. No ale 2 lata temu sobie przypomniałem że mam taką Oske i zacząłem ją składać. gdzieś mi się zawieruszyła znamionka, jak znajde to podeślę zdjęcie
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Piotrze jakiś czas temu była wystawiona degumka z felgą za 240 zł i pod ogłoszeniem pisało że dodatkowo posiada nową degumke za 90 zl zadzwoniłem jako pierwszy I poprosiłem o wycofanie aukcij. A pan mówi że on to chce sprzedać na miejscu (w Łodzi) A nie chce mu się uganiać za kurierami. Wysłał bym mu kuriera pod dom musiał tylko zapakować paczkę i złożyć podpis na liście przewozowym. Ale nieee. gdyby nie uroczystość rodzinna pognał bym po nią bo w sumie tylko 1.5 godzinki przy dobrych wiatrach. Do tej pory nie mogę się pogodzić z tym A wracając do produkcji opon to by się już chyba nikt nie podjął. Chyba że Marecki.... temat do obgadania na majowym weteranie w Łodzi
• Osa M52 x7 • SHL M11 x2 • Simson S51 • Komar Sztywniak • • Auto do ślubu - Mercedes S500L W140 1994r JAPAN •