flor napisał(a):Dla badaczy historii przyczepki z Niewiadowa podaję dane techn.mojej przyczepki :rok prod.1970 nr.fabr.633
marecki napisał(a):To proszę bardzo http://picasaweb.google.pl/Marecki1967/Niewiadow# oraz z przypadku w albumie o osach jest 2 artMój niewiadów to 189 z 1971
mucha68 napisał(a):Już tłumacze o co chodzi,górne pręty przykręcić do uchwytów przy kokonie(tak jak bagażnik górny).a pionowe pręty przykręcić do dolnego pałąka bagażnika bocznego,łapiecie? jeśli nie to spróbuję to narysować,i wrzucę skan
mucha napisał(a):Jak dla mnie to każdy powinien pisać w ramach tego forum o tym co go interesuje, a jeśli to interesuje tak znaczną ilość posiadaczy OSEK jak np. przyczepka, to po co zniechęcać towarzystwo. Nic na siłę, nie chcą pisać o zlocie, o czymś tam to niech nie piszą. Jak to forum nie daj Bóg przybierze formę jakiego spierd.... MC albo czegoś w podobie, gdzie bedzie jakaś hierarchia, ktoś coś komuś bezie kazał, to bede pierwszym jaki niestety opuści to zacne grono. Bo mnie osobiście moto i wszelkie sprawy z nim związane, kojarzą się z szeroko pojętą WOLNOŚCIĄ, a ubieranie tego w jakieś tam ramy to dramat, ot takie moje zdanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość