Każdy jest inny!!! Przynajmiej inny kolor!!! Ale tak na poważnie moja przygoda z motorami zaczęła się 2,5 roku temu, zacząłem od kupna Velorexa i bardzo chciałem Osę po czym kupiłem taką wyremontowaną, ale dzisiaj doprowadzam ją do oryginału. I tak powoli kupowałem części itd. Potem co jakiś czas trafiały się Oski do remontu, które udawało mi się kupić i tak to sie uzbierało. Ale muszę przyznać, że to jest jak choroba!!! Codziennie wchodzę na allegro i czasem coś dokupuje (jeśli oczywiście się uda), bo ciagle czegoś tam brakuje. Nie jest to chów, tylko dopełnianie ula . Pozdrawiam dariolis
przez stryjmieczyslaw » poniedziałek, 15 kwietnia 2013, 15:18
Różowa czadowa! Chyba to Osa dla Barbie! Proponuję wysłać ofertę wykorzystania jej w reklamach firmy Mattel. Już widzę te zestawy lalka w orzeszku i sukience w grochy + różowa Osa. Może na fali vintage...
Osa M52, Moto Guzzi Breva 1100, BMW Scarver, Honda Rebel, MZ Trophy.
Drogi Darku toż to wygląda prawie jak linia montażowa w WFM - piękny widok i gdybym mieszkał ciut bliżej podesłałbym Ci i swoje maszynki na tą "taśmówkę" Kiedy zapodasz mi jakieś foty do obiecanego kalendarzyka?
Witam!!! niestety została mi jedna blacha do Osy która stoi w kolejce do remontu i niestety jest bez siedzenia ale miałem podobny problem i w końcu udało mi się kupić. Pozdrawiam dariolis
No, Kolego... Gratuluję kolekcji. Jestem pod wrażeniem. Mam nadzieję, że w miarę upływu czasu w naszych spotkaniach będzie brało udział więcej Osiarzy i pojazdów. Okazuje się, że jak na tak małą skalę produkcji zachowało się jeszcze dużo pojazdów. Warto ocalić nasze Osy od zapomnienia, a takim osobom jak dariolis należą się szczególne słowa uznania, bo wszyscy wiemy ile zachodu (i pieniędzy) wymaga odrestaurowanie choćby jednego pojazdu. Tak trzymaj!