przez kpt-bomba » niedziela, 11 marca 2012, 20:56
to ja dorzuce swoje i proszę o przeniesienie tego podtematu do własciwego wątku np. częsci ze sklepów internetowych .taka moja propozycja ,wielu z nas chcialoby się dowiedziec co kto oferuje dobrego ,a czgo nie kupowac .jesli jest taki watek to nic o tym nie wiem. ale teraz ja swoje.
sworznie w skuter debi maja twarde jak szkło ,wiec chyba ok ,ale tylejki do wfm np nie nadaja sie pod wzgledem wymiaru ,prawie milimert za duże zewnętrznie i pare dych wewnątrz ,co po cudownym wprasowaniu daje ponad milimetr do rozwiercenia rozwiertakiem, żartowałem nie da się tego wcisnąc i przetoczyć tez już nie. prosze podajcie więcej takich przykładów i to nie chodzi żeby zrobić koło pióra tym sklepom ,ale pomóc im w wyborze części które zamawiają i byśmy my mieli dostęp do tych sklepów które dbaja o klientów . mam juz zbyt wiele częsci w domu które nie nadaja sie nawet na kładke na rzece...
Tomasz Grzegorczyk tel 888197233
33xOSA.31xWFM M06.Wózek WFM Osy.6xGazela.Peugeot Bima.Terrot ETD,EP,L175, FLG250,2xHCTL,HDL,RGSTA,VMS.Griffon175.Triumph Bonneville.AJS M20.Wiatka. 2xCezeta502.Heinkel102A1.MotobecaneC45B,2xU2C,C45S.Magnat Debon M3l,M347,M4td,VMS.2xStarlette.
Citroen-DS19,SM-Maserati