przez kpt-bomba » piątek, 27 stycznia 2012, 23:27
A ja to poprostu zawsze lubiłem i robię to dla siebie i swojej psychy, nie potrzebuje nawet zazdrosnego spojzenia moich znajomych na widok gotowego pojazdu, bo mogą tylko, jak to sie zwie- zauroczyć ,albo inaczej-dodać uroku.(da sie to odczynić).
nikt nie będzie wiedział o co w tym chodzi ,aż sam sie z tym nie zmierzy,a nie zmierzy sie jesli mu tego do szczęscia nie potrzeba,wiec zawsze cicho zbiera mi sie na mdłości od słow uznania i zachwytu ludzi którzy popieraja moje zajawki i zaangarzowanie w to co robie w dziedzinie zabytków.większośc z tych poklepujacych nie wydałaby złotówki na coś co jest poza planem wydatków na bytowanie -nie wierze w ani jedno słowo takich ludzi co sami nie umoczyli palców w czyms co jest nie tylko "dla ciala ,ale dla duszy ".
nie jesteśmy ani gorsi ,aby dać sie opierdzielac np. swoim kobietom ,ani lepsi bo cos takiego tworzymy.poprostu jeden lubi śledzie ,drugi w ....wjedzie. wazne ,aby robić to co sie lubi ,jesli tak naprawde nie krzywdzi to zależnych od nas,bo nasze szczęscie przekłada sie w prostej lini na szczęscie naszych bliskich,chba,ze z tym przesadzamy zaniedbujac potrzeby innych i wyższe cele , i prosze uznajmy to za normalnośc ,ze np. następna osa , a nie druga plazma w drugim pokoju.osobiście nie wiem jak to jest w małżenstwie ,ale chyba nie wiele się zmieni w moim przypadku.napewno ograniczenia czasowe i finansowe spowoduja pewne zmiany i troszke przystopuje z bawieniem sie zabytkami ,o ile taki stan rzeczy nastąpi...bo druga strona medalu naszego szczescia,jak wcześniej nadmieniłem , jest taka ,ze z niczym nie wolno przesadzac zwłaszcza kiedy ma sie coś wspolnego z drugą osoba ,a gusta bywaja rózne ,a o gustach sie nie dyskutuje i pewnie nie warto uszczęsliwac na siłe całej rodziny swoimi zajawkami.podsumowując ni z tąd ni z owąd -kawalerowie ,chwalcie Pana ,ze was żadna nie chciała jak do tej pory!
ale fajnie miec kogoś kto ma podobne pasje i nie zawsze nosi spodnie....
Tomasz Grzegorczyk tel 888197233
33xOSA.31xWFM M06.Wózek WFM Osy.6xGazela.Peugeot Bima.Terrot ETD,EP,L175, FLG250,2xHCTL,HDL,RGSTA,VMS.Griffon175.Triumph Bonneville.AJS M20.Wiatka. 2xCezeta502.Heinkel102A1.MotobecaneC45B,2xU2C,C45S.Magnat Debon M3l,M347,M4td,VMS.2xStarlette.
Citroen-DS19,SM-Maserati