Moim zdaniem, to duże prawdopodobieństwo, że rama jest od tego samego typu przyczepki. Też ją dojrzałem na Allegro i nawiązałem kontakt ze sprzedającym. Ze względu na okres noworoczny Kolega radek996 ubiegł mnie jednak w zasygnalizowaniu tego na forum
Jeśli chodzi o wymiary, to uzyskałem taką odpowiedź, cyt.: "szer z kołami 94cm miedzy kołami60 ;dł80cm +dyszel 80 cm, opony 325x14"
Mam dodatkowo jedną, IMO bardzo ciekawą informację. Najprawdopodobniej w "Motorze" nr 34 z 1957 r. jest również artykuł o tej przyczepce. Temat nie dawał mi spokoju i przejrzałem wszystko (albo prawie), co miałem. "Motory" mam (bez kilku egzemplarzy) skompletowane od r. 1958 do 1980. Jednak na kompie mam też zachowane trochę zdjęć wcześniejszych numerów, które kiedyś wystawiane były na Allegro. Z racji tego, że nigdy nie interesowałem się tym typem przyczepki, nie starałem się też kupić tych gazet. W załączeniu do tego postu wklejam poglądową fotkę, jednak nie jest ona zbyt czytelna. Kolego pająk, wiesz jednak, czego szukać
Życzę Ci, abyś wygrał aukcję i pięknie odrestaurował tę przyczepkę!
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.