wiaterek napisał(a):(...)
Fajne masz te sakwy na przedniej osłonie. Bardzo mnie zainteresowały. To chyba oryginał. Masz lepsze zdjęcia?
wiaterek napisał(a):(...)
wiaterek napisał(a):Zdjęcia w dużej rozdzielczości przeslę chetnie na maila
motorski napisał(a):Z tego co pisza w Motorze z 1960 r. Osy M50 były wysłane do Indii wraz z ekipą doświadczalno-akwizycyjną na próbną eksploatację oraz na pokazy skutera.I z tego co widać na fotkach miały w tym samym miejscu torby co Twoja Oska
wiaterek napisał(a):Sakwy są jednak inne niż w mojej oscewyglądają bardziej solidnie i sa obszerniejsze . Tak jak pisałeś na fotkach pokazany jest egzemparz testowy/pokazowy. Ciekawe czy w egzemplarzach seryjnych wysyłanych w ramach eksportu też takie dodatki były montowane?
mpwit napisał(a):To ja bardzo bym poprosił:) Najlepiej na mpwit@wp.pl Podobają mi się takie sakwy i zastanawiam się nad dorobieniem do swojej Osy.
wiaterek napisał(a):moja oska zapada w sen zimowypoza miejscem mojego zamieszkania, dlatego zdjęcia zrobię zaraz po święcie Wszystkich Świetych i prześle na maila
Powrót do Karoseria i zawieszenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości