Dokładnie tak jest - element metalowy to wyrób Włodka (Adnoral), natomiast nie mam pewności czy producentem części z tworzywa jest Mateusz (Art Moto) czy Marek (MARSO) ale wyrób ewidentnie współczesny.
Osa M 52 x 7, Osa M 50 x 5, Jawa 250, Pannonia TLF de luxe, IFA BK 350, SHL M06 T, Junak M10, SHL M11, Simson SR 2, Zundapp Bella, Cezeta 502
Przecież kupując w częściach można wydać najwięcej 100zł. Nawet się nie postarał żeby dać ładną zawleczkę i specjalne podkładki które będą się odpowiednio ślizgać.
Kilka Os,WSK M150,2xCezeta 502,IWL Troll,IWL Berlin,Monet Goyon Starlett,NSU Special Max,i oczywiście ZZR1200 601192677-Robert
Życie.... Coraz więcej jest wokół ludzi chcących się "dorobić " kosztem innych , żerując na ich niewiedzy w temacie. Coraz mniej u ludzi zwykłej życzliwości i uczciwości...smutne
Przegladam historyczne posty i trafilem na ten powyzej. 710zl za ramke to cena iscie z kosmosu. Ciagle dziwi mnie, że znajfuja sie szaleńcy płacacy takie pieniądze. To muszę mocno się zastanowic czy nie sprzedac moje 2szt. do M52, ktore mam w nadmiarze. Będzie na uzupelnienie brakujacych czesci.
OSA M52 1963 i jeszcze kilka dwukołowych piękności na dokładkę
No to miałem j......te szczęście. W grudniu na jednym z małych, lokalnych targów staroci kupiłem taką ramkę w super stanie technicznym, oczywiście do poprawy chrom za ....5 zł !!! Fakt, że sprzedający był czerwony na twarzy / chyba notorycznie / ale i też kompletnie nie wiedział do czego ta ramka pasuje. W pierwszej wersji krzyknął 10 zł, ale pokazałem mu małe ognisko bardzo płytkiej rdzy i zaproponowałem swoją cenę jw. 5 zł. Przy obustronnej zgodzie umowa natychmiast została sfinalizowana, sfinansowana i weszła w życie z mocą obowiązującą . Mam tego świadomość, że trafił mi się niesamowity fuks. No ale czasem tak się uda. 710 zł to prawdziwy kosmos. Pozdrawiam Paweł.