Yaro napisał(a):Szukaj galwanizerni Galban w Warszawie, ul. Cukrownicza. Dadzą sobie radę ale troszkę zapłacisz.
towot napisał(a):Albo TECE Galwanizacja Kraków, ale ceny mają mega wysokie.
KarolOsaM52 napisał(a):towot napisał(a):Albo TECE Galwanizacja Kraków, ale ceny mają mega wysokie.
Ale w końcu najlepsza w kraju![]()
Ja polecam CSR KRAKÓW, napewno są pośrednikami ale robiłem chromy do 2 Os, termin oczekaiwania max 1,5 miesiąca i ceny bardzo spoko.
http://www.csr.info.pl
Maciekk napisał(a):Zanim oddasz tą ramkę do odnowienia załóż ją na obudowę lampy i dokładnie dognij tą dolną blaszkę na której jest otwór pod śrubę. Ja tego nie wyłapałem i potem mi pękł chrom w tym miejscu
Yaro napisał(a):Jeśli chodzi o pytanie pierwsze to te brzegi nie powinny być podgięte. Może ktoś bardzo ciężki siedział na Osie i tak się wygło? A jeśli chodzi o pytanie drugie to kratka była w jednym rozmiarze. Niestety urok Osy i precyzja wykonania były takie, że czasami wyglądała jakby była nieco za mała. Nie przejmuj się tym jak polakierujesz kokon i założysz tą kratkę będzie wyglądało całkiem ok.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości