Robert,
Tomek tak naprawdę wyczerpał i opisał prawie wszystko, to co rzeczywiście miało miejsce w tym skromnym miasteczku, skąd prawie?? Otóż nie mógł zawrzeć jednego faktu, bo był akurat na autostradzie A1, może ze względu na porę już na A2, mianowicie naszej wyprawy po "Colę", która skończyła się dłuższą degustacją piwa w Browarze Wiatr, a ta, po uprzedniej dawce trunków po-kolacyjnych [pyszny, już wspomniany zygzakowy bigos], zdecydowanie nas rozmiękczyła, ale nie na tyle finalnie, żeby nie wytrwać do późnych godzin nocnych, aby przyjąć i uściskać ostatnich osiarzy znad morza:):)
Nie powtarzając już wszystkich atrakcji, także chciałbym
podziękować Robertowi za przyjęcie i możliwość uczestniczenia w spotkaniu. Pięknie się brachu spisałeś z organizacją zakwaterowania dla Osiarzy przybyłych z rodzinami. Mogę nadmienić dla tych, którzy mieli obawy akceptacji towarzystwa przez Anię, kwitując to tym, że do dnia dzisiejszego opowiada po rodzinie, znajomych, na jakim niezwykłym była weekendzie, z ludźmi o szczerych, uczciwych, przyjaznych osobowościach!!! Myślę, że może to jeszcze trochę potrwać:) Dla mnie oznacza to tylko tyle, że jest wysoce prawdopodobne, że na kolejne spotkania będę mieć w samochodzie zawsze komplet:):)
Swoją drogą, do dnia dzisiejszego zachodzę w głowę, jak to możliwe, że jak szliśmy ostatni spać, po nocnych rozprawach z Tomkiem i Zygzakiem, rano było już posprzątane i przygotowane do śniadania przez Zygzaka, a ja z Tomkiem, jakoś nie mogliśmy z "głowy wymazać" poprzedniej nocy??!!, która szumiała jeszcze przez następną połowę dnia

z jakiego ula pił on ci ten miód??
Tomek,
wielkie gratulacje, bo wydaje się, że przebyłeś najdłuższą drogę:):)
• Junak M10 (1959) przejściówka z koszem • SHL M11 (1963) • SHL M11 (1964) • Osa M52 (1965) • WSK M06 B1 (1969) • MZ TS 250 (1974) • Fiat 126P (1992) - szkoda było nie wziąć, lalunia po dziadku • WSK 175 M21 W2- SPORT (1974) • BMW K1600 GTL (ORAL) •