A ja mam takie ciekawe czy były dwa rodzaje śrubekdo mocowania dolnego błotnika. Martini te śruby są chyba z all.. interesują mnie dolne gdyż mają inny łebek, a górne też się troszkę różnią kształtem. Ale jak nie ma co innego kupić to bierz chyba że chcesz to mogę ci dać kontakt do firmy z pod poznania, dorabiają śruby i mają galwanizernię. Za śrubę do górnego mocowania 10 zł/szt
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Ostatnio edytowano wtorek, 7 lutego 2017, 20:11 przez Karol, łącznie edytowano 1 raz
• Osa M52 x7 • SHL M11 x2 • Simson S51 • Komar Sztywniak • • Auto do ślubu - Mercedes S500L W140 1994r JAPAN •
Ja bym brał te z all wpisz wfm osa sruba blotnika zobacz na moje fotki zadne inne sruby nie spasuja tak ladnie bo łeb ma płaską podstawę a główka delikatna soczewka
Osa m52 Wiatka wp.150 Vespa 125gt Awo 425s Jawa 555
Yaro napisał(a):Karol - dolne masz ode mnie a one niestety różnią się kształtem łebka
Te śruby należą do Bomby i śmie twierdzić że są oryg a zdj dostałem od niego już dawno dawno kiedy nie było jeszcze śrubek z Sulejówka Górne mam 3 komplety są takie same i dolne od ciebie są bardzo podobne jak na zdj
A zresztą kolego rafciojawa nie słuchaj nas tylko zmień sobie na taką, napewno będzie pięknie wyglądać
• Osa M52 x7 • SHL M11 x2 • Simson S51 • Komar Sztywniak • • Auto do ślubu - Mercedes S500L W140 1994r JAPAN •