Wiem doskonale Karol co powinno być pochromowanea co nie, lecz mialem wielki dylemat.
Postanowilem jednak pochromowac oslony silnika bo beda ladnie wygladac po uzbrojeniu OSKI w całość.
Malowanie Osik mam juz wybrane, rownie nie bedzie to oryginalne malowanie, postawilem na kolor beżowy i tu znowyu dylemat mam bo zastanawiam sie czy dac biale wstawki czy brazowe. Biale beda moim zdanie ladnie sie komponowac przy bialuch kedrach, kanapie,manetkach i linkach a brazowy to sam nie wiem do czego przypasi
Za chromowanie tych elementow po wilkich targach zaplacilem 600, chromowalem we wroclawiu na ul. Filomatów. Koledzy z okolic wroclawia napeno znaja gości, kiedyś starszy gość tym sie zajmowal, teraz syn. Jeden element mam do poprawki tj. Ramka czaszy, ... Mowil ze nie ma jak dosc z mazyna a nie chce uszkodzic czesci, zle zrobil wiec nie policzyl mi tego.
Jesli chodzi o bak i kranik, chcialem sie zamienic z kims , szukalem baku od m52 i nic nie zdzialalem wiec zostnie ten, klapka przednej lampy tez bedzie od m50. Mysle, że te dwie niedoróbki nie beda wplywac na komfort jazdy

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.