przez marecki » czwartek, 27 grudnia 2012, 21:08
wiesz co - Ty przynajmniej trafiłeś na chłopaków z finezją - robili coś co trudno odróżnić - czyli dobrze. Powinni byli poinformować, że to replika. Ja także robię DLA siebie replikę sokoła 125 bo na oryginał zwyczajnie mnie nie stać a kupowanie czegoś co ktoś przerobił mija się z celem bo taniej jest samemu

Silnik oryginał, reszta to przerobiona ruska rama, zbiornik od dykty (ew z m04 jak by to miała być końcówka produkcji) trapez też, itd itp. Ale będzie to zrobione dla siebie i dobrze. I na pewno nie sprzedam tego jako oryginału. A ten palant z aukcji to po prostu draństwo w najczystszej postaci. Mam nadzieję, że kupujący pojedzie tam z kimś kto się zna i razem skują gnojowi mordę. A już na pewno nie dokonają zakupu

Ja widziałem kapy przerabiane na takiego chama, że aż zęby dzwonią . w kapie od wfm wywiercone dziury, kapa do foremki i przez dziury lany metal. masakra. ja rozumiem że trzeba robić repliki - bo nie ma już oryginałów. ALE KUŚKA NIE PRZEGINAJMY!!! Jak nasza replika dywaników

ale kuźwa czy my kładąc na woskowym papierze sprzedajemy je jako oryginał po dziadku?? A chcieliśmy dla jaj zrobić taką aukcję z dedykacją dla przewalaczy

Dywaniki ordżinal edyszyn

z dorobioną metką wypisaną na maszynie do pisania

ludzie są wredni. Takich trzeba tępić. Moja lista wrogów na allegro rośnie

Osa M-50,M-52,Ł13 ;]- 7 szt.
Komar 230Simson,230,231,231b,232,2350,2361 - 12 szt
SHL 125U48 z 49 WSK 125 z 61
Ryś - wysoki i niski
Żak - obie wersje 4szt
Vespa 150VBB z 58 Wiatka 150 z 61 Gnom Generator PAB-2
Przyczepka motocyklowa Niewiadów
Warszawa M20,pickup