przez mucha » piątek, 26 października 2012, 14:15
Witam! Zasuwki skończone. Zakladane u mnie na zameczek z oryginalnymi śrubkami, wchodzą ciasno i jest gicio. Jak ktos nie chce zawijac skrzydełek, w obawie ze sie moga wylutować istnieje możliwość założenia od spodu 3 zawleczek bo wywierciłem w nich otwory. Mam natomiast pewne zastrzeżenia co do powłoki galwanicznej, nie popisali sie tym razem. Ciężko mi doprowadzic ten materiał do gładkości aby nie zatracił swoich kształtów. Każda zasuwka jest w chromie, a część z nich pokryłem delikatną warstwą farby, aby zobaczyc jak to wyjdzie. Warstwe ta można bez problemu usunąć i zostaje chrom. Na te chwile zostało 8 sztuk, nie wiem czy bede jeszcze je robił bo jest to zbyt pracochłonne. Jak cos bedzie to ewentualnie to koło wiosny, ale głowy nie daje. Plastikowy suwaczek to produkt kolegi _marso_(polecam), do sprzedania moga byc same lub z nim. Wszelkie zapyatania na pw p.s. moge sie wymienic na cos do janka lub wsk sport lelek Zdjątka macie ponizej
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Junaki m 10 x 2, Osy m 52 x 3, wsk kos, wsk lelek, garbuski x 2, pzl x 4, dwuramówka, kosz do janka, velorex (nowy), 2 niewiadowy, ogar 200, wsk gnom x 3