przez jakrom » poniedziałek, 24 grudnia 2012, 21:09
Niniejszym proszę o uwzględnienie mojej skromnej osoby , przesyłam moje stare zdjęcie na osce oraz przyczepki po rekonstrukcji , to nie jest substytut obecnie produkowany . Niestety owad jeszce oczekuje na kilka elementów . Zdjęcie z córką 78r. Pozdrawiam Roman
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Spokojnie chłopaki dam znać jak będą gotowe wtedy zbiorę zamówienia na @ i zacznę drukować. Tak więc czekajcie na info dopiero na początku NR a ja się teraz biorę za inwenturę mmmmmmmmm jak ja to lubię... Wszystkiego dobrego w Nowym 2013Roku dla wszystkich Osomaniaków.
Wreszcie mamy nasz kalendarz forumowy uff a już myślałem, że nic z tego... Podstawowa wersja będzie wyglądać tak: https://picasaweb.google.com/mariuszsob ... PTtdPbgwE# Dodatkowo specjalnie wykonam jeszcze dla kilku znajomych forumowiczów indywidualne kalendarze zamieniając najsłabsze zdjęcie wstawiając w to miejsce ich fotę. Oczywiście, ale ze spokojem, zainteresowanych proszę o kontakt na skuterosa@go2.pl
przez marso » poniedziałek, 7 stycznia 2013, 10:59
Tak tak I seria jest gotowa. Kto jest chętny proszę pisać skuterosa@go2.pl Pozdrawiam i dziękuję tym wszystkim, którzy nadesłali zdjęcia i wzięli udział w naszym corocznym projekcie...
Mariusz, Przesyłka dotarła. Bardzo dziękuję. Kalendarz robi świetne wrażenie. Przyznać muszę, że chłopaki się postarali i zdjęcia są bardzo różnorodne i ciekawe. Podobają mi się te na których jest jakieś industrialne, militarne, czy też staro budowlane tło.
OSA M52 1963 i jeszcze kilka dwukołowych piękności na dokładkę
przez osa_tasior » piątek, 18 stycznia 2013, 23:36
Witam... Niezmiernie sie cieszę, że udało sie dodać moją Oskę do kalendarza Napewno nabedę ten egzemplarz na najbliższym moto-baza we Wrocławiu Pozdrawiam
Oj ale ja tego nie robię na handel by na bazarze sprzedawać... Nie robię tego z chęci zysku i nie trzepię niewiadomo jakich ilości... Z założenia ma to być nasz kalendarz i tak pozostanie chyba, że ktoś inny zrobi z Osami i będzie go sprzedawał. Zrobiłem kolejną edycję byśmy mieli coś swojego i robię tylko tyle by starczyło dla tych którzy nadesłali fotki z małą nadwyżką dla pozostałych chętnych forumowiczów. Kolego Tasior najlepiej napisz do mnie skuterosa@go2.pl dla Ciebie na pewno znajdzie się kalendarz. Pozdro.