przez marso » poniedziałek, 30 grudnia 2013, 14:10
Cienko. Własnie siadłem w przerwie na herbatkę liczę inwenturę za kalendarz wezmę się po Nowym Roku. Nie moja wina, że tak słabe zainteresowanie i fotki szły jak krew z nosa...
Nie wierzę Co się z nami dzieje? Ja z żoną zapełniamy 2 karty kalendarza, ale przecież na forum są użytkownicy, którzy mają Osy pięknie odrestaurowane, które mogły cieszyć oko zdecydowanie bardziej, niż nasze. Dlaczego nie chcą ich widzieć w kalendarzu?
Osa M52 1964 Yamaha Virago XV750 1992 Komar MR 232 1966 Komar Mr 2320 1969 Prototypowa przyczepka motocyklowa oprac. w Z.D. PREDOM Białystok Typ P/LOO 1970 r. - nr fabr.1 Przyczepki motocyklowe Niewiadów Typ 31 1971 i 1972 (3 szt.) Przyczepka motocyklowa Delfin II Przyczepka motocyklowa Pav-40
Własnie otworzyłem pocztę i jest ostatni chętny. Czekam za fotkami Szymonie... Jak tylko otrzymam ostatnie zdjęcia zamykam projekt i działam oczywiście w miarę swojego czasu, dlatego proszę Was o wyrozumiałość i cierpliwość.
przez arthek » poniedziałek, 13 stycznia 2014, 16:28
marso napisał(a):Tak oczywiście. Będzie to maj, a ja czekam na zdjęcia od naszej Królowej. Tymczasem mała próbka kwietniowej karty naszego kalendarzyka...
Marso , prosiłem o Kwiecień i obiecałeś że mój będzie Kwiecień Jeśli się da coś zmienić to BYŁO BY SUPER ! jeśli nie to trudno No i jest dwa razy LISTOPAD