Doktor napisał(a):Tak jestem za...Marso my się znamy,a Picka...chyba jeszcze nie miałeś przyjemności... W każdym razie jestem w stanie odstąpić Pickowi swój egzemplarz jak będzie trzeba,tyle powiem...
I co Ty na to?...
pawelek napisał(a):Witam wszystkich osiarzy RP. Moja oska jest jeszcze nie gotowa, ale powolutku kompletuję brakujące elementy. Mam pytanie. Jak i za ile można kupić ten kalendarz na 2010 rok? Napiszcie do kogo należy się zwrócić w sprawie kalendarza? Pozdrowienia z Niska / podkarpacie/ Paweł.
marso napisał(a):pawelek napisał(a):Witam wszystkich osiarzy RP. Moja oska jest jeszcze nie gotowa, ale powolutku kompletuję brakujące elementy. Mam pytanie. Jak i za ile można kupić ten kalendarz na 2010 rok? Napiszcie do kogo należy się zwrócić w sprawie kalendarza? Pozdrowienia z Niska / podkarpacie/ Paweł.
Zawsze można pisać do szefowej ( nie tylko ) w sprawie kalendarza lub do mnie na pw np.
Pozdro.
mucha68 napisał(a):Skontaktuj się z marso
pietruszka napisał(a):powiem tak, kalendarz dla mnie REWELACJA, wyszło idealnie, oby więcej takich przedsięwzięć ! Dla mnie pełen profesjonalizm, teraz będę się napawał widokiem ślicznych Osek patrzących na mnie ze ściany
jeszcze raz wielki szacunek !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość