Ja a tym bardziej mój 16 miesięczny syn, namiętnie wertujący kalendarz z 2013 i 2014, nie wyborażamy braku kalendarza na 2015. Czym ja zapełnię wolne miejsce na ścianie?
Tam żaden inny kalendarz nie pasuje. Dla mnie wiszący kalendarz to już niejako świecka osowa tradycja.
Panowie i Panie mobilizować się zatem i słać zdjęcia Waszych Owadów, zarówno tych już wyremontowanych i tych jeszcze czekających na odbudowę, bo wszystkie one nadają się do tego żeby je pokazać. Dobrze byłoby żeby obok OSY swoją facjatę pokazał też jej właściciel, będzie łatwiej się rozpoznać na zlocie czy też MWB w Łodzi
Wiem, że kilku twardzieli już podesłało zdjęcia, za co im bardzo dziękuję. Nadal mamy jednak sporo miesięcy do zapełnienia.
Najpewniej w czerwcu i wrześniu prym będą wiodły zdjęcia z Mosiny i Kazimierza, ale pozostałe miesiące nadal są do wzięcia.
Ślijcie więc proszę gęsto zdjęcia tak abyśmy jeszcze w lutym mogli cieszyć się kalendarzem.
Marso robi kalendarz charytatywnie i nikogo nie zmusza do jego kupowania. Ale jestem pewien, że wielu z Was nie będzie się długo zastanawiało i nabędzie owoc jego pracy.
Zdjęcia o jak największej rozdzielczości i w poziomie ślijcie proszę do:
marso - skuterosa@o2.pl
bandurko - pawelbatura@o2.pl
LIczę na RÓJ...