przez kpt-bomba » wtorek, 9 sierpnia 2016, 01:50
Niedawno stalem sie posiadaczem wózka bocznego ...cos mi switalo bo juz gdzies widzialem jego detale ozdobne i rozwiązanie zawieszenia z poziomym amortyzatorem od wfm.po blizszym zapoznaniu sie z nim okazalo sie ,ze jego lewa strona ma wklęsle skrzydlo jak kokon osy m50 ,na przodzie jest wypukły ksztalt jak pasek i kwadratowy znaczek na błotniku osy,koło od osy widoczne od razu ,orazoryginalne siedzonka dla dzieci oraz boczki wnętrza obite skają stosowaną przez WFM.oswietlenie raczej jest pózniej zaadaptowane przez kogoś,tylna kratka z pewnoscia gdzies mi sie juz rzucila w oczy w identycznym wykonaniu... Mam prośbę, podeślijcie fotke artykułów na temat tego wózka ,na pewno gdzies widzialem taki wózek albo taki artykuł ,lecz nie pamiętam gdzie.mocowania w tym wózku sa przerobione na inny motocykla ,ale w oryginale byly zapewne przystosowane do osy,lub jakiegos Polskiego moto np shl m11.rocznik wózka datuje na 63 rok tak jak opona na nim zamontowana i nadwozie laminatowe wskazuje na to ,ze zostal zrobiony po tym jak laminatowe elementy weszly na stale do produkcji os..lekkie i trwale,latwe w prodykcji w dowolnym kształcie.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Tomasz Grzegorczyk tel 888197233
33xOSA.31xWFM M06.Wózek WFM Osy.6xGazela.Peugeot Bima.Terrot ETD,EP,L175, FLG250,2xHCTL,HDL,RGSTA,VMS.Griffon175.Triumph Bonneville.AJS M20.Wiatka. 2xCezeta502.Heinkel102A1.MotobecaneC45B,2xU2C,C45S.Magnat Debon M3l,M347,M4td,VMS.2xStarlette.
Citroen-DS19,SM-Maserati