No i jak jest oko???? O tych za 7.50 mowa????Kosiek napisał(a):Uszczelki są w skuterdebica, ale w kategorii SHL - nikt nie pomyślał, że to to samo. W każdym razie zanabyłem i wymieniłem.
wasyl80 napisał(a):ja uszczelniacze tłoczyska kupiłem w agromie ,są lepsze od tych ze skutera,ponieważ mają 2 wargi a nie jedną z tym że trzeba odciąć zewnętrzny gumowy pierścień,osobiście takie uszczelniacze zamontowałem i trzymają,ale dodatkowy warunek to odpowiednia średnica tłoczyska,jeżeli jest mniejsza o 0,03mm to nic nie można już zrobić jeżeli średnica będzie ok.a będą na tłoczysku rysy można je przeszlifować papierem wodnym o gradacji 1000 w oleju za pomocą wiertarki i wypolerować pastą polerską do połysku,ja zastosowałem ten swój sposób ijestem zadowolony ,śr. tłoczków jest przeważnie w normie one mał się zużywają
mucha68 napisał(a):W instrukcji napisano że do amortyzatorów M50-60ml,a doM52-75ml.
leszek-leszek napisał(a):ok,,, tylko o co pytać jak już będę w takim sklepie z częściami do maszyn rolniczych ? pozdrowionka
leszek-leszek napisał(a):ok,,, tylko o co pytać jak już będę w takim sklepie z częściami do maszyn rolniczych ? pozdrowionka
Powrót do Karoseria i zawieszenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości