Witam!
Nie znalażłem jeszcze czasu na historię, na którą czekacie, ale podobnie jak Marecki dostałem list od Wojtusia... Wniosek z tego że on uważnie śledzi to forum, bo dostałem ten list w 30 min od mojego ostatniego postu
Oto cytat:"Wiadomość od: wojtkaaukcje, wysłana z komputera o numerze IP: 213.77.75.78
--------------------------------------------------------------------------------
Treść wiadomości:
Witam
Nie ładnie okłamywać osoby.... Wiemy obydwoje, że formy nigdy nie istniały. Tylko ja rozszfrowałem skąd są te niby oryginalne kedry... Po co ta jazda- mi to zwisa a Pan? Podobno dorobił Pan formy, a czemu ja je przejąłem???... Wielkopolska KING mimo to, że jestem WAWA! Chce Pan aby wszyscy wiedzieli, że ich oszukał... Kedry sprzedawałan prawie po 300 pln... Zamieść to na stronce!!!
Pozdro "
No to moze jeszcze cytat tego co mu odpowiedziałem
a potem nastała już cisza 
"Człowieku idź sie leczyć. Jeśli formy nie istniały to co?? Kedry stworzył Bóg?? Ty też sie wziąłeś z niczego?? A może Ciebie kosmita począł czy też w kapuście Cię znależli?? Bo już sam nie wiem.. Nic sie z nieba nie bierze.
I co wielce rozszyfrowałeś?? Kupiłeś u mnie skopiowałes i zrobiłeś swoją partię.. Wielkie mi mecyje... Każdy mógł znależć firmę która takie coś wykona i je zrobić.
Po tyle samo sprzedałem co Ty jeszcze do niedawna jeboku, a będziesz mi pierdoły pisał. Ja sie niczego nie wypieram
Tylko że tak mądrkowałeś, mądrkowałeś, a nic nie poprawiłeś w tych co sprzedawałeś, ani jednej kreseczki...A takie niby do dupy były...
Wysłowić się nie umiesz, opisy masz do dupy, gubią wątek, nie są spójne bo nerwy Cie zżerają i ch....j Cie strzela i myślisz że jeszcze ludzie będą u Ciebie kupować.. ?? Żenada
Teraz sie dopiero rozegra najważniejsze wkrótce... I się okaże czyje kedry są najlepsze w tej chwili.. Popieram Mareckiego i nic mnie od dawna tak na Allegro ostatnio nie ucieszyło jak to gdy obejrzałem jego aukcję !!
Aż mnie zatkało z wrażenia bo w końcu dostałeś goła dupą prosto w ryj !!
Zrób sobie teraz nowe, a może masz za dużo starych co ?? Do zimy jak znalazł... Będziesz miał cieplej w domu jak będziesz palił nimi w piecu ;P:P:P
Tatran"
Niedługo może coś napiszę
Tatran