przez kpt-bomba » niedziela, 10 lipca 2016, 21:05
Witam kolegów.Oczywiście ,ze klosze mi się podobaja bo patrząc na fotki sa to identyczne elementy jak ten oryginalny i jak dla mnie jesli są identyczne i z tego samego materialu ,sa to wspólczesne oryginały ,osobiscie uwazam ,ze nie powinny miec znaczków odrózniających je od tych starych.Nie ma sensusztucznie pompować ceny tych które zostaly wykupione przez handlarzy .jest tyle kiepskich zamienników ,ze jest czym gardzić,a te niech będą oryginalami.jesli będe chcial je odróznic na pewno znajde na to sposób ale nie wydaje mi sie ,ze zajdzie taka potrzeba.Jesli chodzi o odcien to trzeba by zobaczyc na żywo ,jednak ufam ,ze nie tylko ja mam troszke pojęcia o kolorach i kolega ART MOTO zrobi takie ,ze mucha nie siada.zamawiam w tej chwili jeden ,a jak sobie go obejrzę z bliska to sobie kupie kilka sztuk .
ps. nie chce byc wscipski ,ale jak wiadomo sukces ma wielu ojców ,a tu nit nie powiedzial kto z drżacymi przednimi łapami rozklejal nowiuski oryginalny klasz na dwie skladowe części ,zeby móc je oddzielnie perfekcyjnie skopiować heheheh. powodzenia i dzieki za świetną robotę.
Tomasz Grzegorczyk tel 888197233
33xOSA.31xWFM M06.Wózek WFM Osy.6xGazela.Peugeot Bima.Terrot ETD,EP,L175, FLG250,2xHCTL,HDL,RGSTA,VMS.Griffon175.Triumph Bonneville.AJS M20.Wiatka. 2xCezeta502.Heinkel102A1.MotobecaneC45B,2xU2C,C45S.Magnat Debon M3l,M347,M4td,VMS.2xStarlette.
Citroen-DS19,SM-Maserati