Listwy aluminiowe podestów

Re: Listwy aluminiowe podestów

Postprzez wisnia » wtorek, 26 stycznia 2010, 20:17

Apropos znaczków - podczas normalnego montażu (zaznaczam że bez większej siły, normalnie z uczuciem) odpadł znaczek od tzw. śrubki. Oczywiście może to był taki egzemplarz niemniej sprzedający miał mnie głęboko w poważaniu kiedy mu o tym napisałem. Podsumowując oryginał to oryginał - pewnie jak z listwami :) Dzięki za kontakty na PW. na pewno się odezwę.
wisnia

Postprzez bitels » wtorek, 16 lutego 2010, 08:01

Jeżeli wykonasz listwy jestem chętny na jeden komplet. Tylko nie wierć otworów pod śruby mocujące.Oczywiście interesują mnie tylko z aluminium :)
M 52 + Kilka innych polskich motocykli i motorowerów.
bitels

Postprzez Maciej » wtorek, 16 lutego 2010, 09:09

wisnia napisał(a):Osiarze. Ponawiam informację: korzystając z zimowego zastoju mogę dorobić listwy, mam nawet tanie chromowanie.
Listwy dorobić może metaloplastyk który zajmuje się takimi dziwnymi i nietypowymi rzeczami.
Jest tyko jeden problem - potrzebuję takich do M52 na wzór - powiedzmy na 1 miesiąc max.
W zamian za wypożyczenie daje komplet dorobionych.
Jestem z Lublina ale dużo poruszam się po Polsce.
Pomoże ktoś ?

Mam takie listwy i jestem zainteresowany nowym kompletem. Sa całe, ale zuzyte. Dość często bywam w Lublinie, więc możemy się spotkać. W razie czego kontakt na pw.
pozdrawiam
Maciek
M20 MR230 M52x2 M50
Maciej

Poprzednia strona

Powrót do Karoseria i zawieszenie