przez misiek » poniedziałek, 23 lutego 2009, 12:16
o blache sie nie martwie bo ja bede raczej mial ale chodzi mi o te rarytasiki jak np, listwa wokolo lub np znaczk itp bo to jest ciezko ostatnio znalesc, no szkoda ze nie udalo mi sie wylicytowac ostatnio tego no ale trudno.
przez dyszkin » poniedziałek, 23 lutego 2009, 15:22
marso napisał(a):A ja szukam w tej chwili wkładu lampy na tył, ale na zwykłe balonkowe żarówki.
Moze zrobisz jak ja? Kupilem na allegra ta podrobe: http://www.allegro.pl/item556507047_lampa_tyl_osa.html zostawilem wklad i na to zalozylem uszczelke i oryginalny klosz. Troszku trzeba bylo podszlifowac wklad, ale pasuje i dziala wszystko jak trzeba. W dodatku nic nie widac ze jest jakas podroba wkladu, dopiero po zdjeciu klosza. Polecam
przez Kosiek » poniedziałek, 23 lutego 2009, 16:12
Ja zrobiłem podobnie. Wkład do tylnej lampki (2 oprawki z łączami) wyrzeźbiłem póki co z walającej się po garażu starej tylnej lampy od poloneza, wycinając je ze świateł i odpowiednio opiłowując. Działają;) Na to uszczelka i oryginalny klosz.
Oryginalny wkład widziałem kiedyś na alledrogo, trochę pordzewiałego metalu za niebotyczną kwotę, bez przesady...