hornetino napisał(a):ps. S31 to silnik od Syreny 104 (..)
towot napisał(a):Myślę Panowie, że nie ma się co emocjonować, są różni forumowicze... Może zgodnie z rzymską paremią audiatur et altera pars - należy wysłuchać drugiej strony, byśmy poprosili kolegę marel o zdjęcie tego silnika S-31, który nie jest od Syreny, to może dowiemy się czegoś nowego, ciekawego.
hornetino napisał(a):..i zdaję sobie doskonale sprawę, że nie dorastam im wiedzą do pięt, ale myślę, że jest ona na tyle duża, aby nie kompromitować się tak, jak robisz to Ty.
hornetino napisał(a): [..]Dlatego też jeżeli nawet na Twoim karterze kolego Marel nabite jest S31, należy traktować to (jak na razie) jako błąd lub dowcip nabijającego (myślę, że czwórkę z jedynką pomylić jest łatwo). Poza tym mimo całego bałaganu panującego w PRL, jaki byłby sens produkować dwa tak różne silniki o takiej samej nazwie? Zapewniam Cię kolego Marel, że nie mam już -nastu lat lecz grubo już dziesiąt i ignorantem nie jestem. Zanim coś napiszę sprawdzę to wielokroć w różnych żródłach, a ponieważ uderzłeś z grubej rury zarzucając mi od razu ?brak orientacji? mój oddzew był adekwatny. Myślisz, że gdyby taki silnik kiedykolwiek powstał nikt z tego forum by o tym nie wiedział? Wątpię. Na razie jest więc tak, że nie cofam niczego co napisałem, a jeżeli okaże się, że to Ty masz rację zwrócę Ci honor i posypię głowę popiołem.
marel napisał(a): Zapewnienia o Twoim wieku również przy tym nie mają dla mnie kompletnie żadnego znaczenia, a poziom argumentacji świadczy o tym że to powinien być EOT.
Jeśli chcesz to syp popiół, a jeśli nie, to nie. /..
hornetino napisał(a):"(...) może nie orientuję się w temacie tak jak nasi forumowi guru (np. Bandurko, Bitels, Marecki, Motorski, Mpwit) i zdaję sobie doskonale sprawę, że nie dorastam im wiedzą do pięt (...)"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości