Nie żebym się czepiał zasada i idei forum , ale jak większość forumowiczów zauważyła to ostatnio dzieją się bardzo dziwne rzeczy.
osobiście irytują mnie nowi "pseudo " użytkownicy którzy rejestrują się tylko po to by popisać jakieś pierdoły , a co gorsza zamieścić jakieś reklamy , do niedawna był to odsetek , i jeden upierdliwy typ z przed paru lat co zachwalał swoje wyroby ze świstaka
ok wiem że wiele for się z takimi problemami boryka bo to takie czasy ... ale czy nie możemy coś z tym zrobić ?? wybaczcie ale w tym temacie nie jestem biegły , czasem w pracy odpalam komórke z netem ( jedyna wolna chwilka ) by sprawdzić czy ktoś coś napisał patrze o 4 nowe posty a tam jak wyżej czyli hej super itp. ...
Może wspólnymi siłami uda się wymyśleć
Ps nie chce nikogo urazić , wiem że są osoby co nie posiadają osy ale tego pragną i czerpią wiedzę z tegoż forum po to to jest , ale osobiście proszę aby się udzielały w sposób który coś wniesie
Na forum jestem od 2009 i od tego czasu masa materiałów pozytywnych informacji i rozwiązań wpłynęła na tę stronę wszystkim tym osobą WIELKIE DZIĘKI .