halcik1 napisał(a):Spoko, ale to nie ja zacząłem coś usuwać i nie wiedziałem jaki jest Twój zamysł takiego działania. Czasami podczas edycji i przenosin zakładam temat widmo i dopiero po przerzuceniu postów usuwam pierwszy wpis lub robię inne rzeczy. Dlaczego mam sprzątać coś co nie ja rozgrzebałem. Zresztą temat zostawiłem jak był bo pojawiły się pytania na które sam chciałem poznać odpowiedź.
Wiem, że osobą decyzyjną jest tu Osiara, ale myślę również że przychyli się ona do opini ogółu na temat działania forum i działu sprzedam, a nie będzie chciała nam utrudniać w jego eksplorowaniu.
Mi obecny obraz działania również odpowiada, bo jak pisałem, staram się czyścić forum zarówno z takich tematów sprzedaży jak i użytkowników, ale może zamiast walczyć z tym "problemem" byśmy go zaakceptowali i otworzyli furtkę dla działu sprzedam?
A tu przykład o którym mówię
http://www.wueska.pl/viewforum.php?f=17
marso napisał(a):Halcik1 jesteś w miarę "młodym" moderatorem dlatego z racji że ja sam czasu mam ile mam na śledzenie i dokładne wgryzanie się w poszczególne tematy zostawiam Tobie. Powodzenia działaj...
Yaro napisał(a):marso napisał(a):Halcik1 jesteś w miarę "młodym" moderatorem dlatego z racji że ja sam czasu mam ile mam na śledzenie i dokładne wgryzanie się w poszczególne tematy zostawiam Tobie. Powodzenia działaj...
No może po tej wymianie zmian pewne sprawy się wyjaśnią a to czy ktoś jest "młodym" moderatorem czy "starym" nie znaczenia. "Młody" ma tyrać a "starzy" się tylko przyglądać? Jak ktoś nie ma czasu na zajmowanie się forum to może powinien podjąć jakąś decyzję w tej sprawie? I nie piszę tego po to aby zaogniać sytuację. Pozdro
Yaro napisał(a):Spoko - niekoniecznie emerytura. Zawsze można tak dzień zorganizować że pół godzinki czasu na forum się znajdzie. Sprawy dodawania i usuwania postów sobie wyjaśniliśmy to i tutaj można poszukać kompromisu ale co to za moderator, który od roku na forum nie był?
ja sam czasu mam ile mam na śledzenie i dokładne wgryzanie się w poszczególne tematy zostawiam Tobie.
Powodzenia działaj...
halcik1 napisał(a):Czyli będziesz usuwał pierwszy post robiąc bałagan, a ja mam w magiczny sposób go znajdować i usuwać resztę, spoko.ja sam czasu mam ile mam na śledzenie i dokładne wgryzanie się w poszczególne tematy zostawiam Tobie.
Powodzenia działaj...
Jeśli masz takie podejście do mojej osoby i mojej pracy to z miejsca mogę złożyć rękawice bo raczej z taką osobą się nie dogadam i współpracować nie chce. W domu też każesz komuś po sobie sprzątać?
I oczywiście Osiara się już ustosunkowała akceptując aktualny regulamin gdzie nie ma słowa o zakazie publikacji ogłoszeń przez nowych użytkowników i nie ma również określonego co oznacza ten nowy użytkownik (jeden post, 2, 10?). Szkoda tylko że nie chcesz sprzątać po sobie jako moderator dając niejako przykład innym użytkownikom.
Jakoś negatywnych komentarzy co do mojej pracy nie ma w tym i innych tematach (kojarzę tylko ten z mwasiem, ale to były raczej pytania i uściślenia problemu).
Oczywiście jak chcesz to możesz się zapytać Osiary o zdanie, a my się do niego podporządkujemy, ale chyba fajnie byłoby spytać wcześniej osoby które z tego forum korzystają i je tak naprawdę tworzą. Tak aby Osiara znała również naszą opinię na ten temat.
Trochę się podirytowałem, ale może Cię źle zrozumiałem?
zygzak napisał(a):Czytam,czytam i niech mój post będzie płentą tego wątku. Pamiętam jak się zarejestrowałem na tym forum to nie licząc Osiary moderatorem był tylko Marso i robił kawał dobrej roboty w naszym roju,od półtora roku jest Halcik i obecnie przed jego pracą na forum należy chylić czoła.
-Chłopaki znam was obu osobiście wiem że jesteście fajnymi chłopakami,osiarzami i mam nadzieje że polemika między wami nie zejdzie z dżentelmeńskiego poziomu i nie wejdzie na poziom a'la wojtuś aukcje i decyzje i działania jakie podejmiecie będą dobre dla wszystkich moderatorów,robotnic i trutni.
Gorąco was pozdrawiam truteń Zygzak.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość