mwasiu napisał(a):Mili dotarły do mnie dziś informacje, że Justyna zamyka projekt osiary 12.02.2019, w tym niniejsze forum.
Powodów nie znam ale je szanuje.
Zaproponowałem Justynie przejęcie domeny i forum.
Na przejęcie domeny nie wyraziła zgody.
Zadałem jej pytanie o kontent.
Szkoda zaorać to co wspólnie tworzyliśmy przez lata.
Propozycja jest następująca. Nakłonić Justynę do przekazania kontentu. Serwer jest.
Domena osiarze.pl już jest kupiona.
halcik napisał(a):Widzę że mnie ktoś uprzedził z informacja. Tak są plany przeniesienia forum. P Będę się one wiązały z kilkoma zmianami które nie podlegają dyskusji w tym temacie.
1. Zmiana domeny
2. Zmiana serwera
3. Wprowadzenie opłaty rocznej/zbiórki/sprzedaży fantów na cele utrzymania forum lub "sponsor forumowy - użytkownika posiadający serwer" - do dyskusji
4. Zakaz posługiwania się nazwa osomania.pl; osiara
5. Nowy administrator oraz moderatorzy.
Jak widzimy czasu jest mało
mwasiu napisał(a): Uważam że osiarze.pl bardziej kojarzy się ze społecznością osób posiadających osy
webster napisał(a):Moim zdaniem czy to bedzie taka czy siaka domena nie ma znaczenia bądźmy dorośli, kontynuujmy dzieło
Które zapoczątkowała Justyna. Pamiętam jak powstawało ( sam chciałem zrobić stronę o osie nie wiedząc że miesiąc wcześniej powstała ta strona i ucieszyłem się widząc że ktoś to tak pieknie zrobił) Jestem na forum od początku poznałem dzięki temu was niektorych osobiscie.
Ale najpięniejsze jest to że zbudowaliśmy sobie wspólnie zaufanie są osoby ktorych fizycznie nie widziałem( nie bede pisac kto i ) a powieżyli mi np. Czesci do szkielkowania ja komus inne rzeczy silnik , troche zeczy rozdalem wyslalem by mozna bylo cos skopiowac itp. i to jest piekne!!! Nikt nikomu wałka nie wyciał.
10 lat wspolnego myslenia O jednym O osie i niech nic tego nie zmieni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość