przez Yaro » wtorek, 7 lutego 2017, 13:18
Szanowni Koledzy i Koleżanki chciałem Was zapytać o zdanie w pewnej sprawie. Nie wiem czy wiecie ale nasze forum odwiedza spora ilość osób, które ochrzciłem roboczą nazwą "pasożyty". Przeważnie jest tak, że mają Osę którą chcą odbudować ale brakuje im wiedzy więc wchodzą na nasze forum. Czasami się rejestrują, czasami nie, za to garściami czerpią z tego co udało nam się tutaj zgromadzić. Nie włączają się w życie forum, nie prowadzą dyskusji, nie pomagają innym Osiarzom. Ostatnio rozmawiałem z pewnym człowiekiem z Płocka (wystawił na olx osłony cylindra), który chwalił się, że odbudował swoją Osę dzięki temu czego dowiedział się na forum (oczywiście bez rejestracji), chwalił się też, że pozostało mu sporo części po tej renowacji. Na moją sugestię, że może warto je w ramach podziękowań zaproponować forumowiczom nawet się zgodził ale jak na razie konkretów brak. Jak dla mnie sprawa przykra. A Wy co o tym sądzicie?
Osa M 52 x 7, Osa M 50 x 5, Jawa 250, Pannonia TLF de luxe, IFA BK 350, SHL M06 T, Junak M10, SHL M11, Simson SR 2, Zundapp Bella, Cezeta 502