Ja ze swojej strony jestem również za zlikwidowaniem grup, rozwiązanie które proponuje hornentino jest bardzo trafne.
Powstała nowa strona ( tutaj gratulacje dla zaangażowanych bo wygląda bardzo fajnie ) moim zdaniem warto dodać jej funkcjonalności.
Proponuje na stronie głównej stronie zakładkę pod tytułem np " Odbudowa osy " Lub " wszystko do Osy " Po kliknięciu mogły by być wyszczególnione wszystkie rzeczy które
są obecnie produkowane z ładną galerią opisem itp. ( jak coś mogę zrobić zdjęcia produktowe ale to do dogadania ) , plus linki do firm zewnętrznych jak tłumiki Hartmana itp. rekomendowane przez Nas Osiarzy ( kiedyś już pomysł rekomendacji był ).
Pozostaje kwestia udostępnienia kontaktu do " producentów " tych Precjozów . czy podajemy je zaraz przy produkcie , czy np. były by dostępne dla zalogowanych osób na forum ( nie wiem czy to możliwe z webmasterskiego punktu widzenia ).
Opcja druga ( kontakt po zalogowaniu ) może pozwoli przyciągnąć nowych Osiarzy którzy zaczynają swoją przygodę z remontem osy.
Zakładka którą proponuje to będzie kolejny mocny argument by pokazać innym jak wielką robotę grono Osiarskie wykonało przez te lata (w 2009 roku zapoczątkowała Justyna - Osiara).
Mam jeszcze parę pomysłów ale to w innym poście.