Licznik Osa

Uwagi dotyczące funkcjonowania forum osomania.pl

Re: Licznik Osa

Postprzez Yaro » wtorek, 28 czerwca 2016, 22:28

Atmosfery psuć nie ma co ale nie może być też tak że jeden pracuje za kilku. Łukaszowi trzeba pomóc a mi naprawdę trudno zrozumieć, że jeżeli prosi się moderatora o zrobienie porządku to on nie reaguje.
Osa M 52 x 7, Osa M 50 x 5, Jawa 250, Pannonia TLF de luxe, IFA BK 350, SHL M06 T, Junak M10, SHL M11, Simson SR 2, Zundapp Bella, Cezeta 502
Yaro
Moderator

Postprzez mwasiu » środa, 29 czerwca 2016, 07:56

Z całą pewnością Łukasz jest tym, który panuje nad porządkiem. Nie jest to łatwy temat. Jestem za tym żeby mu pomóc. Jestem też za tym, żeby moderatorzy dogadywali się poza forum. Zarzewie dyskusji, mam wrażenie związane jest zupełnie z innym tematem :)

Łukasz jeżeli mogę jakoś pomóc to oczywiście zgłaszam się na ochotnika :)
Pozdrawiam
Maciek

Ojciec boso, matka boso, a syn Osą ...
============================================================
WFM OSA M52 64'
Zundapp DB 200 36'
SHL M11 62'
Romet Pony (motorynka) 87'
Skoda 1102 "Tudor" 52'
Alfa Romeo Alfetta 73'
mwasiu

Postprzez Halcik » środa, 29 czerwca 2016, 08:47

Dziękuje mwasiu, sam bardzo jestem Ci wdzięczny za niesioną mi pomoc, jak również bazę którą tworzysz. Szkoda, że coraz mniej nowych użytkowników chce się z nami podzielić zdjęciem swojej tabliczki, choć jest to nawet ujęte w regulaminie jako "przyjęty zwyczaj". Ogólnie uważam że większość osób stara się współtworzyć to forum jako funkcjonalne i przejrzyste miejsce - między innymi Ty, zadając kolejne pytania na temat zasad dodawania załączników w różnych działach. Myślę, że takie dyskusje są ważne i dają większy pogląd na to jak próbuje zarządzać forum, niż jedna linijka jaką dodałem w samym regulaminie.
Jeśli tylko czujesz się na siłach i masz chęci możesz wpisać się na listę propozycji na nowego moderatora. Słowo decydujące ma nasza Osiara, ale niech wie, jakie osoby są taką funkcją zainteresowane :)
Osa m50 (1959)
Osa m52 (1965)
halcik1@o2.pl
Halcik
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Forum