Nowi forumowicze

Uwagi dotyczące funkcjonowania forum osomania.pl

Nowi forumowicze

Postprzez Yaro » poniedziałek, 3 sierpnia 2015, 08:48

Sam jestem nowym forumowiczem i zastanawiałem się długo nim postanowiłaem napisać tą uwagę. Zauważyłem, że na forum loguje się trochę osób, które generalnie nie są zainteresowane życiem naszej społecznosci (zero postów, brak odpowiedzi na jakiekolwiek pytania). Z jednej strony rozumiem, że mają pytania i czegos chcą się dowiedzieć ale z drugiej strony po zalogowaniu uzyskują chyba zbyt szeroki dostęp do forum. Może warto cos z tym zrobić np. odrębny dział gdzie goscie mogliby się czegos dowiedzieć. Pozdr
Osa M 52 x 7, Osa M 50 x 5, Jawa 250, Pannonia TLF de luxe, IFA BK 350, SHL M06 T, Junak M10, SHL M11, Simson SR 2, Zundapp Bella, Cezeta 502
Yaro
Moderator

Re: Nowi forumowicze

Postprzez Halcik » poniedziałek, 3 sierpnia 2015, 19:32

Jak na chwilę obecną jeśli ktoś założy konto, ale sie na nie nie loguje to po około pół roku znika z forum. Przynajmniej jak wyłapę takiego delikwenta. Zmiany jakie opisujesz mógłby wprowadzić tylko moderator. Ale za bardzo i tak nie wiem co byś chciał mieć w takim dziale.
Osa m50 (1959)
Osa m52 (1965)
halcik1@o2.pl
Halcik
Moderator

Re: Nowi forumowicze

Postprzez Yaro » poniedziałek, 3 sierpnia 2015, 20:43

Hmm - no wiem, trzeba by pomyśleć. Chciałbym żeby to forum żyło, podoba mi się jego koleżeński charakter a jak widzę nowego użytkownika, który się tylko zarejestruje a postów ma zero (nawet się nie przedstawi) to mam takie dziwne odczucie, że chce nas troszkę wykorzystać. Obiecuję, że się zastanowię i podrzucę jakąś propozycję. Czy da się ją zastosować i czy będzie warto to już inna sprawa. Pozdrawiam
Osa M 52 x 7, Osa M 50 x 5, Jawa 250, Pannonia TLF de luxe, IFA BK 350, SHL M06 T, Junak M10, SHL M11, Simson SR 2, Zundapp Bella, Cezeta 502
Yaro
Moderator

Powrót do Forum