przez kpt-bomba » sobota, 7 stycznia 2012, 00:31
oj Marso. nie wiesz co mówisz ,SM jest jak wrzód na dupie,szczerze mówiąc ,wkurz ale jak sie go podrapie to jednak sprawia przyjemnośc .mam pierwszą wersję tą 6 gaznikową ,niedopracowane auto fabrycznie ,naprawde po 3 latach jeszcze go nie ogarnąłem tak do konca ,mimo ,ze wydawało mi sie ,ze o citroenach wiem wszystko i wiele potrafię.myśle ,ze bardziej warto marzyc o Dsie w super stanie ,niż smie którego w stanie malo uzywanym ciezko znależc ,a naprawy ,częsci itp nawet ciezko uwierzyc ..np ile kosztuje podróbka kopułki aparatu zaplonowego ,po która trzeba sie wybrac do paryza bo raczej jedyny sprzedawca częsci nie ma ochoty wysłać...kiedys odrestauruje swoją DS19 i myśle,ze będe sie z niej o wiele bardziej cieszył,zwłaszcza ,ze ma 60 tys km od nowości i nie wpierdziela 30 litrów kręcąc sie po mieście. za to oski hmmm jak ta lala...nasze! ładne! i możne se nawet w pokoju postawić,albo pędzić bez kasku aż do mandatu za ułańską fantazję
Tomasz Grzegorczyk tel 888197233
33xOSA.31xWFM M06.Wózek WFM Osy.6xGazela.Peugeot Bima.Terrot ETD,EP,L175, FLG250,2xHCTL,HDL,RGSTA,VMS.Griffon175.Triumph Bonneville.AJS M20.Wiatka. 2xCezeta502.Heinkel102A1.MotobecaneC45B,2xU2C,C45S.Magnat Debon M3l,M347,M4td,VMS.2xStarlette.
Citroen-DS19,SM-Maserati