Cześć. W sobotę byłem na złomowisku w ........ Zawoziłem z synem złom ze sprzątania domu. Zapytałem ( standardowo w takiej sytuacji) gościa od złomu czy nie ma jakichś części do starych motocykli. Facet mówi, że nie zna się na tym ale przychodzą tu czasem jacyś ludzie i też pytają. No ale jak nie ma to nie ma. Po chwili podchodzi do mnie i mówi, że jednak coś jest i zaprowadził mnie do takiej szopki i mówi, że tam w rogu w workach są jakieś części i mogę je przeglądnąć. I znalazłem tam dwa komplety karterów do wfm lub wsk, kilka oddzielnych karterów do wsk, chyba jawy, dwie głowice do jawy 175, wał korbowy wsk - wfm ? trzy lewe kapy do wfm ( dwie z żołędziem !!! ) kosz sprzęgłowy z kołami do wsk lub wfm, i kilka innych fantów. Było tego na wagę 40 kg - gość wystawił "rachunek" - ale po krótkich negocjacjach dogadaliśmy się. I poszło. Jestem bardzo zadowolony. Muszę teraz dokładnie się temu przyjrzeć bo wybierałem to wszystko w półmroku szopy. Koniecznie muszę tam wrócić bo nie wszystko zabrałem. Ogólnie rzecz biorąc miąłem trochę szczęścia. Jakby coś trzeba było to piszcie - może się komuś coś nada.

Pozdrawiam Paweł