Chcę Was ostrzec przed oszustem który sprzedaje części do starych motocykli w tym też do Osy na allegro.Koleś ma kilka założonych kont podaje tylko inny nr. telefonu i miejsce zamieszkania ale i tak te miejscowości są blisko od siebie
Pozdrawiam
osomaniak napisał(a):witam wszystkich pozytywnie zakreconych tematem osa.na ta stronke zaczalem wchodzic od czsu gdy osobiscie poznalem wlascicielke tego portalu na jednym ze zlotow motocyklowych.oczywiscie bylem oskA zreszta Ta Pani tez.ale nie o tym chcialem tu pisac .raczej bardzo zadko zabieram glos na forach z braku czasu ,ale tym razem musze sie wypowiedziec na temat tych daszkow o ktorych piszecie jak widze od kilku dni.szczesliwym posiadaczem tych daszkow od stary motor jestem ja.i byc moze trudno w to uwierzyc ale one naprawde sa oryginalne.wiem jak wygladaja dorabiane, bo sam zamowilem z debicy dorabiany abym mogl jezdzic gdy nie mialem zadnego.roznice widac golym okiem jesli ma sie oba daszki w rece(oryginal i z debicy).na jednym daszku od stary motor byla nawet reszta oryginalnej etykiety takiej jak czesto mozna spotkac na nowych szklach motocyklowych z tamtych lat.zreszta nawet jakby nic nie bylo to widac odrazu ze to oryginal.nie jestem zadnym jego znajomym bo mieszkam w Warszawie a On na pomorzu i uwazam ze troszke chyba pochopnie oceniacie tego czlowieka.gdybym to ja tych daszkow nie kupil to napewno niewypowiadalbym sie ale jesli ktos kogos oskarza okresleniem "oszust" a ja mam 100% dowod ze tak nie jest ,bo przeciez to ja kupilem te dzaszki to nie daloby mi spokoju gdybym sie w tej kwestii niewypowiedzial.mimo wszysko rozumiem Wasze obawy bo z aukcji allegro moglo wynikac ze jest tak jak Wy piszecie lecz ja sie przekonalem ze te daszki sa naprawde oryginalne i napewno zostawie je sobie .bardzo Was wszystkich pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie(oczywiscie osami)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość