przez Misiek600r » poniedziałek, 6 stycznia 2025, 01:47
Witam wszystkich forumowiczów. Przyszedł czas aby spełnić swoje marzenia... Wyciągnąłem osę z garazu po wielu latach czekania w kolejce na lepsze czasy osa m50 1961r. REMONT CZAS START
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Dziękuje za miłe przyjęcie. Zaczynam od stałego tematu , prostowania felg. Przyrząd już sie robi u znajomego tokarza, więc efekt powinien byc znakomity. Wrzuce fotki i efekt pracy w odpowiednim dziale. Pozdrawiam
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Długa droga przed tobą ,ale efekt końcowy napewno będzie tip top. Powodzenia i zadawaj pytania , jest tutaj dużo życzliwych osób które napewno chętnie pomogą .
Jak ogarniesz temat prostowania felg to jesteś wielki. Sam bym chętnie coś do prostowania podrzucił A i ta lubelszczyzna - skąd jesteś bo ja pochodzę z Chełma
Osa M 52 x 7, Osa M 50 x 5, Jawa 250, Pannonia TLF de luxe, IFA BK 350, SHL M06 T, Junak M10, SHL M11, Simson SR 2, Zundapp Bella, Cezeta 502
przez Misiek600r » poniedziałek, 3 lutego 2025, 22:29
Yaro , dokładnie Dęblin, jest tu u nas w najbliższej okolicy takie gniazdo os ale za kolegów nie będących na forum nie mogę się wypowiadać, mamy ich okolo 10 os . ( nie mam tu na myśli ( Puławskiej kolekcji kolegi z forum) Temat felg ruszy niebawem, czekam na okienko u znajomego tokarza, zeby dokonczyc toczenia przyrządu, i wrzucę fotorelacje z efektów. Mam nadzieję zejsc ponizej 2mm , bedziemy się starca robić na zero... obecne bicia moich felg to około15mm.