przez gondoljerzy » poniedziałek, 20 czerwca 2022, 09:13
Razem z moim kolegą Grzegorzem również bardzo dziękuję za super organizację i możliwość wspólnego spędzenia z Wami czasu. Wszystko logistycznie elegancko dopięte na ostatni guzik a rozkład dnia tempo i ilość atrakcji tak dobrana, że nie można było się z Wami nudzić. Wygląda to tak jakby Leszek i Marcin zajmowali się tego typu przedsięwzięciami na co dzień. Dodatkowo na wejściu piękna ekspozycja związana z Osą - do tej pory widziana na miniaturowych zdjęciach w literaturze, czy ubiór niektórych uczestników na sobotni przejazd powodował, że można było przenieść się w czasie do lat kiedy jej widok na naszych drogach był codziennością.
Ale najważniejsi są ludzie. Pierwszy raz spotkałem tak dobraną CAŁĄ ekipę, gdzie wiek, płeć, poglądy, poczucie humoru czy zainteresowania - oprócz rzecz jasna zamiłowania do motoryzacji a szczególnie do Os - powodowały, że można było z każdym i na każdy temat porozmawiać, podzielić się wiedzą techniczną czy doświadczeniami. O życzliwości którą widziałem nawet już nie będę wspominał. Fajnie było się nawet pogubić w Zielonej, kiedy nie mogliśmy zmieścić się w czasie na światłach, ponieważ zawsze ktoś na nas zaczekał i pilotował do celu.
Bardzo miło było osobiście poznać osoby, które do tej pory znałem jedynie z korespondencji prowadzonej przez forum czy rozmowy przez telefon. Raz jeszcze bardzo dziękujemy Wam wszystkim za tak serdeczne przyjęcie!
Na marginesie – oprócz materiałów, do których linki są wyżej niebawem powinien się też pojawić reportaż z naszej wizyty na rynku na internetowym kanale na telewizjalubuszan.pl.
Osy M52, WFM-ki, WSK-ki, SHL-ki, Romety Polo, 50T1, Ogar, Pegaz, Komar 232, Sport, Motorynki, Kadet, Jawa 50, Yamaha TDM900, Ursus C-4011, Mercedesy 560SEC, W201 2.6 Interceptor, W201 2.6 Sportline, W201 2.0, W124 400E, 300E, 300CE, 260E, BMW E32 735i , Ford Sierra 2.0 Ghia, Audi A4 TDI x2