przez Yaro » sobota, 31 lipca 2021, 12:59
Pozostało jedno wolne miejsce w hotelu (sposród tych, które rezerwowałem). Jeżeli byłby ktoś chętny to proszę o informację. Poza tym chciałem poinformować, że w przyszły tygodniu (do środy) do hotelu trafi zaktualizowana lista uczestników zlotu na podstawie, które będą przydzielane pokoje. Jeżeli ktoś zechce przyjechać wcześniej albo zostać dłużej może oczywiście zameldować się w hotelu. Ważne jest aby przekazać informację, że jest się uczestnikiem zlotu bo wtedy będzie przydzielony docelowy pokój w cenie z rabatem
(ale to jak napisałem od środy). Poniżej podaję kontakt do hotelu. Miejsce na parking mamy zagwarantowane na tyłach hotelu (wjazd od ulicy Lubelskiej). Teren jest zamykany (chociaż w płocie jest wielka dziura) i monitorowany. Proponuję aby dla bezpieczeństwa zaparkowane Osy odgrodzić jednak dodatkowo zaparkowanymi autami. Gdyby były jakieś pytania to proszę sie odzywać.
Kontakt do hotelu - 82 565 64 01 do 03
65_big.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Osa M 52 x 7, Osa M 50 x 5, Jawa 250, Pannonia TLF de luxe, IFA BK 350, SHL M06 T, Junak M10, SHL M11, Simson SR 2, Zundapp Bella, Cezeta 502