przez termin21 » sobota, 24 kwietnia 2010, 21:39
Witam!Sprzedałem SHLke i jestem przy jakichśtam pieniądzach .Chciałbym zrobićose zupełnie wg.oryignału.Mam chęci w maire warunki noi motor nei ejst jakiś tam znsizczony ,lecz wiem ,że posiada braki ,ale nie do końca wiem czego dokałdnie nie ma bo to jedyna osa jaką widziałem na żywo.Wiem,że nie ma jakiegoś mocowania baku paliwa(czy mógłby mi ktoś przesłać fotki co ten bak trzyma i gdzie ew.to mocowanei moge kupić),osłone łańcucha tylną kupie na skuter debica,linki jzu kupiłem na allegro,wydech chyba pasuje od M11 to u hartmana bym zakupił,poszukuje tlyniej lampki z daszkiem.I moja proś?ba czy mógłby mi ktoś dać fotki jak wygląda to wszystko bez kokona ??I czy mógłby sie odezwać ktośkto ma jakies drobinki do osy bo napewno bym coś potrzebował ,ale jeszcze nie wiem co;dSzkoda ,że nikt z Wrocławia nie jest.Bo ciężko robić coś zupełnie na oślep,mam nadzieje ze dziek iwaszej pomocy dam rade i oska z niewadówką zawita na zlot.Mam kpl papierów i prawko A więc droga dla osy jest wolna i mysle ze do wakacji zrobie;)