towot napisał(a):Znając mpwita, to swój wkład już pewnie rzeźbi i zamiast za 2 tygodnie zaraz dostaniemy.
tomekk napisał(a):Super
ja do swojej pewnie nic nie znajdę![]()
podobno pochodzi z lubelskiego lub z łódzkiego bo tablicę miała na L
stryjmieczyslaw napisał(a):Wydarzenie! Znalazłem książkę gwarancyjną mojej pierwszej Osy (której już nie mam). Data wyjazdu pojazdu z fabryki: 24.03.1963, numer ramy: 000721, nr silnika: 777.
Wpis: Naprawa w/g prot. reklamacyjnego 01359/76 z dnia 8.08.64, pieczątka: Stołeczne Przedsiębiorstwo Usług Przem. Teren. Warszawa ul. Wolność 2/4 Stacja Naprawy Motocykli Warszawa ul. KRN 6 i dalej nieczytelnie. Stan licznika 10046, Zablokowana skrzynia biegów, pęknięte kartery. Naprawę ukończono 24.08.64. Historia...
towot napisał(a):Hej, czy temat naszego zestawienia jest jeszcze aktualny?
Jeśli tak to podaję numery Osy, która kupił wczoraj mój kolega - nr ramy 1853, a silnika 1851. Niestety Osa silnik od innego motocykla, a tabliczka znamionowa, podobnie jak cała reszta, jest zamalowana farbą olejną. Jednak inne znaki na niebie i ziemi wskazują, że jest to M52. Niestety rok produkcji też jest niewidoczny.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość