przez KORDEK » wtorek, 30 września 2025, 20:03
Cześć. Może ktoś z szanownego grona kolegów i koleżanek poszukuje owada? Muszę się niestety z jedną OSĄ pożegnać lub z dwoma w częściach a że składanie daje dużo satysfakcji i miło można przy takim relaksie spędzić czas, zdecydowałem sie na wypuszczenie tego egzemplarza na wolność. Pokrótce: był moją własnością od lutego ubiegłego roku, przez kilkadziesiąt lat używany przez starszego pana którego poznałem ok 2012 roku, od niego też nabyłem M50 i M52 w częściach i zarezerwowałem tą na przyszłość. W 2021 roku na jego prośbę zrobiliśmy remont silnika: regeneracja wału, szlif, nowy tłok, pierścienie, łożyska simeringi etc, mankamentem jest omykający wałek startera. W zeszłym roku przywiozłem ją do siebie. Owad ten posiada dowód rejestracyjny gdzie właścicielem był zmarły brat sprzedającego. Rok produkcji 1965 tak zakładam gdyż lekko rozmazany jest w dowodzie, brak oryginalnej tabliczki. Nie mamy ciągłości umów, starszy pan nie spisał umowy ze zmarłym bratem. Cena jaka mnie interesuje to 15 tyś zł. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to oczywiście piszemy lub proszę dzwonić 513 297 580
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
OSA M50, OSA M52x3
SHL M11W2A, WSK 125 Garbuska, WSK GIL
Fiat 126p 1978 licencja Fiat