przez pawkiec » poniedziałek, 16 marca 2009, 23:38
Witam!
Na razie nie umieszczę zdjęć bo nie odwzorowały by rzeczywistego stanu motocykla ale umieszczam opis który miałem wrzucić na niedoszłą stronę internetową:)
============================================================
Prezentowany skuter to OSA M52 z (...) roku. Jestem jej kolejnym właścicielem, który ma ambitny plan remontu. Nie wiem, co napisać teraz, bo w sumie niedawno nabyłem motocykl i nie miałem za dużo czasu na pogrzebanie.
Myślę, że przykład mojej mamy, która gdy dowiedziała się, że zapłaciłem za Oskę 1200zł dostała małego zawału serca:) Wystarczająco obrazuje stan skutera w rzeczywistości. Ja jestem odmiennego zdania myślę, że to dobry materiał na pełno wartościowy oryginał gdyż na zdjęciach nie ma wszystkiego, co dorzucił mi poprzedni właściciel. Tak naprawdę to braki są niewielkie, ale niestety bardzo kosztowne gdyż po prostu Os jest mało. Jeśli chodzi o malowanie to oryginalnie ten model był seledynowy, ale czas i wyobraźnia właścicieli pokryły go różno-kolorowymi "lakierami". Silnik jest w częściach, ale na szczęście kompletny. Bliżej wakacji mam ostry zamiar popracować nad sprzętem i wtedy napiszę i pokażę coś ciekawszego.
============================================================