przez Yaro » środa, 13 lipca 2016, 10:28
Cóż mogę doradzić
- złącze elektryczne kokonu - zygzak
- podstawa tylnej lampy + klosz - oprawki dorabia kolega z forum Bryan (mam takie i są całkiem fajne, wyglądają podobnie jak oryginał chociaż identyczne nie są a koszt to ok 35 zł, klosz wiadomo że art.-moto)
- daszek tylnej lampy - skutery dębica
- listwa siedzenia i zapinka wfm - na allegro jest wytwórca, który robi obie rzeczy (teraz ma wystawione listwy progów i błotnika) listwa siedzenia to ok 90 złotych a spinka ok 50 zł (ale chyba mam nadwyżkową)
- lewy chwyt kokonu - trzeba szukać
- blaszka, zasuwka i zamek do klapki schowka - blaszki będzie robił ten sam co listwy (ja ma jedną na zbyciu, zamiennik, ale nie wiem czy Ci się spodoba, mam też zasuwkę plastikową (także zamiennik)
- wieszak na zakupy - cholera ostatnio widziałem za 10 złotych
- blaszki mocowania kiedry - może ma zygzak
- dźwignia kopniaka - na razie tylko hartman (ok 120 złotych zamiennik chromowany, jak nie chcesz chromowac to 110)
- napęd licznika w kole - pytaj naszego kolegi wojtexa (miałem jeden nadwyżkowy ale dałem w prezencie halcikowi)
- amortyzator tył 1 szt. - na pewno będę miał dla Ciebie
- kpl. obudowa łańcucha (łącznie z bananem) - trzeba szukać
- puszka akumulatora wraz z opaską - są dwie oryginalne na allego w cenie ok 70 złotych (bez opaski), opaskę też znajdziesz za ok 20 zł
- Nakrętka kokonu - może zygzak ma cynkowe, ale allegrowicz nierdzewka robi stalowe
- sprężyna stopki centralnej - są na allegro po 35 zł
- filtr powietrza - może znajdę coś dla Ciebie (taka ma nadzieję)
- siatka do kranika 2 szt. - tylko zygzak (sam u niego zamówiłem)
- no może jeszcze wiatrak z magnetem - hmmm popatrzę ale nie obiecuję
Pozdrawiam
Osa M 52 x 7, Osa M 50 x 5, Jawa 250, Pannonia TLF de luxe, IFA BK 350, SHL M06 T, Junak M10, SHL M11, Simson SR 2, Zundapp Bella, Cezeta 502